Pararius

Pararius is dé grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Honderden professionele organisaties publiceren huuraanbod op Pararius. Deze organisaties bestaan uit makelaars, beheerders, ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Nederland. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken in het grote aanbod en vervolgens contact met hen opnemen per mail of eenvoudigweg door gewoon even te bellen.

Pararius is ontwikkeld door verhuurspecialisten die de markt voor huurwoningen transparant wilden maken. Pararius is handig voor huurders en verhuurders.

Waarom Pararius? Voordat Pararius werd opgericht was er geen goede overkoepelende website voor huurwoningen. Huurwoningen zijn vaak slechts een klein onderdeel van websites die zijn gericht op koopwoningen. Het aanbod op de websites die wel huurwoningen aanbieden zijn veelal alleen betaald toegankelijk. Pas na betaling kan het aanbod worden bekeken. Op Pararius is dat niet het geval. Al het beschikbare aanbod is direct te zien en men kan zich vrijblijvend inschrijven als men per email op de hoogte wil worden gebracht van nieuwe huurwoningen.

Wat betekent Pararius? Pararius betekent in het Latijn makelaar, tussenpersoon of bemiddelaar. Pararius komt van het werkwoord parare. Parare betekent voorbereiden, gereed maken, organiseren, uitrusten. Het Nederlandse woord paraat is er een afgeleide van. Paraat betekent klaar, gereedstaan. Het is een schitterende metafoor voor een huurhuis in elk segment. Het huis staat voor de woningzoekende klaar, deze hoeft er na overeenkomst (in de meeste gevallen) niets meer aan te doen.

Vastgoed Verhuur, Beheer- , appartementen, villa's