Zeilstraat € 1.650,00 excl

Kenmerken:
  • gestoffeerd;
  • direct beschikbaar;
  • delen met 2 mogelijk;
  • eenvoudige keuken en badkamer;
  • 2 balkons;
  • Vondelpark om de hoek.
Foto’s:
Maps:
Kaart centreren
De weg vragen
Omschrijving:

Licht en ruim appartement van 67 m2 met twee balkons op een leuke locatie in Amsterdam Zuid om de hoek van het Vondelpark! . De woning heeft twee slaapkamers en er bestaat een mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren waardoor het appartement ook geschikt is om te delen!

De woning heeft een eigen opgang.

De Zeilstraat is een brede, doorgaande winkelstraat in het populaire Stadsdeel Zuid. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse behoefte gezien de diversiteit aan winkels, gezellige cafés, restaurants en kinderopvang. Met het Vondelpark nabij en het Nieuwe Meer op enkele minuten afstand mag dit met recht een heerlijke woonomgeving genoemd worden met alle voordelen van de grote stad, met ook de belangrijke rustige facetten hiervan.
In de directe omgeving zijn alle uitvalswegen te vinden (A10, A9 en A4) en biedt het openbaar vervoer een uitweg in alle windrichtingen.

Indeling
Hal met toegang tot de woonkamer met zowel aan de voorzijde en achterzijde een (klein) balkon. Kleine slaapkamer (3,88m2) aan de voorzijde. De badkamer met het toilet, douche en de wastafel is het midden van de woning gelegen. De keuken en badkamers zijn eenvoudig. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement.

NEN2580
Gebruiksoppervlakte wonen: 66,6 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 4,3 m²
Bruto inhoud: 223 m³